ÎMPREUNĂ PUTEM REZOLVA PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ!

ADMECS

admecsÎmpreună cu câţiva colegi apropiaţi de mediere, de juridic şi nu numai, în 2014 am înfiinţat ASOCIAŢIA PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCAŢIE SI CULTURĂ SOCIALĂ, al cărei preşedinte sunt din 2016.

Scopul ASOCIAŢIEI PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCAŢIE ŞI CULTURĂ SOCIALĂ este unul de interes general şi îl constituie promovarea şi susţinerea dialogului, medierii, educaţiei şi culturii sociale, precum şi implementarea acestora în toate domeniile de activitate şi furnizarea de asistenţă comunitară specializată, în vederea apărării drepturilor şi intereselor persoanelor cărora li se adresează.

Asociaţia îsi propune să susţină şi să îmbogăţească potenţialul uman, dincolo de realizările academice pe care se concentrează în prezent educaţia traditională.

Pentru a deveni constienţi de acest potenţial, considerăm că este nevoie să stimulăm atât capacitatea noastra de a fi creativi, bucuria de a trăi, învăţa şi munci împreună, cât şi abilitatea de a ne controla emoţiile, de a rezolva conflicte, de a avea o atitudine altruistă care poate manifesta compasiune si empatie.

Societatea noastră are nevoie de un nou mod de gândire asupra a ceea ce înseamnă să fii o persoană educată. Îmbogăţirea vieţii, lărgirea orizontului minţilor, dar şi a sufletelor noastre, acesta ar trebui sa fie scopul educaţiei.

Viziunea ASOCIAŢIEI PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCAŢIE SI CULTURĂ SOCIALĂ este de a sădi in conştiinţa fiecaruia dintre noi un simţ al inţelegerii si al consideraţiei faţă de ceilalţi şi de a crea conexiuni între oameni din dorinţa de a contribui la împlinirea reciprocă şi la bunăstarea tuturor.

Mai multe detalii, precum obiectivele ASOCIAŢIEI PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCAŢIE SI CULTURĂ SOCIALĂ  le găsiţi pe http://www.admecs.ro/.